24 Şubat 2010 Çarşamba

kadınlarda Mastürbasyon Yapma Teknikleri

Gönderen İsmet zaman: 00:10

Kadınlar genellikle klitorislerini uyararak mastürbasyon yaparlar. Parmakların klitorisi küçük dairesel hareketlerle (genellikle orta ve işaret parmaklar)uyarması başlıca tekniklerden biridir. Orgazma yakın klitorisin tam üzerine yapılan basınç artar. Bazı kadınlar vaginaları içinde cinsel ilişkidekine benzer şekilde, uyarıcı bir kitlenin, cismin olmasını da isteyebilirler. Bu cisim genellikle diğer elin parmakları veya bu iş için özel olarak düzenlenmiş protezlerdir (vibratör vb).

Kadınlar penisi andıran şekilleri nedeniyle bazı sebze ve meyveleri bu amaçla kullandıkları bilinmektedir ancak bu şekilde kirli,kırılabilir nesnelerin vajinal uyarı için kullanılması enfeksiyon ve yaralanmalara neden olabileceğinden önerilmez. En iyisi bu amaç için yapılmış vibratör ve protezlerin uygun temizlik yapılarak ve üreticinin önerisine göre (kayganlaştırıcılar ile m) kullanılmasıdır. Bazı kadınlarda orgazma ulaşmak kasıklarının veya meme uçlarının uyarılması (mastürbasyon ) ile bile mümkündür.

Kadınların çoğunluğu mastürbasyon için vibratör kullanmaktan hoşlanmaktadır. Günümüzde çok çeşitli seks ürünleri vardır. Cinsellikten duyulan zevk ve heyecan bu ürünleri deneme konusundaki çekingenliği hızla azaltmaktadır. Neyse ki çağımızda bu tip araçları temin etmek için pek çok kaliteli ve güvenilir şirketler mevcuttur. Bu tür şirket adreslerine özellikle ülkemizde internet aracılığı ulaşabilirsiniz.


Kadınlar Cinsel ilişkidemi mastürbasyondamı daha kolay orgazm olurlar?




0 yorum:

Yorum Gönder

 

Kadın Hastalıkları, Rahim Hastalıkları, Akıntı, Adet Düzensizliği Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare

mega holding nedir